2 min læsningOfficielt: Agger og Jacobsen færdige i HB Køge

HB Køge melder fredag formiddag, at klubben og trænerduoen, Daniel Agger og Lars Jacobsen, stopper samarbejdet efter sæsonen.

2 min læsning
Daniel Agger og Lars Jacobsen stopper i HB Køge
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Når NordicBet Ligaen fløjtes i gang i den kommende sæson, så bliver det med nogle nye ansigter på HB Køge-bænken.

Det står klart fredag formiddag, hvor HB Køge har offentliggjort, at trænerduoen, Daniel Agger og Lars Jacobsen, stopper i klubben ved udgangen af denne sæson.

Klubben skriver, at det oprindeligt var planen, at Agger og Jacobsen skulle være i klubben frem til 2023/24-sæsonen, men at trænerduoen efter moden overvejelse har besluttet at sige ‘nej’ til at fortsætte i HB Køge.

HB Køges direktør, Per Rud, fortæller, at han har forståelse for, at de to trænere nu takker af i HB Køge.

– Jeg kan kun sige, at Daniel og Lars har arbejdet loyalt i to sæsoner under skiftende og vanskelige forhold. De har været fokuseret på at udvikle spillerne og skabe de bedste resultater. Også den kommende sæson skal vi holde igen og reducere yderligere i spillerbudgettet. Jeg har fuld forståelse for, at Daniel og Lars i det lys mener, at det er tiden at give faklen videre.

– Projektet har ændret karakter undervejs i forhold til det, vi havde håbet på, da vi har været igennem markante besparelser. Vores ambitioner om at blive en del af topstriden i NordicBet Ligaen har derfor helt naturligt været udfordret.

Bekræftet: Her er årets profil i NordicBet Ligaen

Daniel Agger og Lars Jacobsen nåede at være en del af HB Køge i omkring to sæsoner. Her blev det i første omgang til en syvendeplads i sidste sæson, mens det fortsat er muligt at ende på en syvende-, ottende- eller niendeplads i denne sæson – alt efter udfaldet af sidste spillerunde.

HB Køge vil i den nærmeste fremtid offentliggøre den overordnede, nye strategi for klubbens herrehold, ligesom en ny cheftræner også ventes præsenteret inden for få dage.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P