1 min læsningMedie: Silkeborg IF vil hente tidligere AaB’er tilbage til Superligaen

Silkeborg IF-cheftræner Kent Nielsen henter angiveligt en gammel kending fra sin tid i AaB retur til dansk fodbold.

1 min læsning
Silkeborg IF Logo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er efterhånden nogle år siden, men fra 2014 til 2016 havde AaB en færøsk højreback ved navn Gilli Rolantsson Sørensen.

I dele af samme periode var det den nuværende Silkeborg IF-cheftræner, Kent Nielsen, der havde styringen i AaB.

Og noget tyder nu på, at Kent Nielsen har brugt sit netværk tilbage fra den tid. I hvert fald meldes Gilli Sørensen fredag på blokke. i Silkeborg IF. Det mener det færøske medie In.fo at vide.

Faktisk lyder meldingen på, at skiftet er så godt som sikkert, og det derfor angiveligt blot er et spørgsmål om tid, før skiftet bliver en realitet.

Gilli Sørensen skiftede i sin tid AaB ud med norske Brann, hvor han spillede helt frem til 2021. Sidenhen skiftede han til norske Odd, hvor han var på kontrakt frem til marts 2023.

De seneste par måneder har Sørensen været en tur hjemme på Færøerne at vende i sin barndomsklub TB Tvøroyri, hvor han har holdt formen ved lige på en kort kontrakt frem til sommer. Derfor er han nu til rådighed på fri transfer og kan derfor hentes kvit og frit for Silkeborg.

I alt står Rolantsson Sørensen noteret for 139 kampe i den bedste norske række, Eliteserien, med 11 mål og 11 assists til følge. I AaB præsterede Sørensen at spille 27 kampe med et enkelt mål og en enkelt assist til følge.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P