1 min læsningMedie: FC Midtjylland forlænger aftalen med midtbaneprofil

Armin Gigovic har været en profil for FC Midtjylland i løbet af foråret, og nu tyder meget på, at ulvene også får glæde af ham fremover.

1 min læsning
FC Midtjylland forlænger lejeaftalen med Armin Gigovic.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han blev hentet ind i januar måned på en lejeaftale gældende for den resterende del af sæsonen.

Men nu ser det ud til, at svenske Armin Gigovic bliver i FC Midtjylland lidt endnu.

Således beretter det svenske medie, Expressen, fredag eftermiddag, at FC Midtjylland og Armin Gigovic har forlænget den 21-årige svenskers ophold i klubben.

Der er skulle dog angiveligt ikke tale om en permanent aftale mellem parterne.

Armin Gigovic har fortsat kontrakt i den russiske klub Rostov – en kontrakt der løber frem til sommeren 2025. Men da kontrakten for nu fortsat er suspenderet grundet den russiske invasion af Ukraine, melder mediet, at FC Midtjylland og Armin Gigovic er blevet enige om en forlængelse af den nuværende lejekontrakt på Heden.

Således skulle Armin Gigovic ifølge Expressen også være FC Midtjylland-spiller i hele den kommende sæson – altså frem til sommeren 2024.

FC Midtjylland lander aftale med portugisisk klub

Det berettes, at alle detaljer i aftalen skulle være på plads, og det derfor blot skulle være et spørgsmål om tid, før at lejeforlængelsen bliver meldt officielt ud fra klubbens side.

Armin Gigovic står i skrivende stund noteret for 16 kampe for FC Midtjylland. Det er endnu ikke blevet til hverken mål eller assists fra Armin Gigovic’ fod i FCM-trøjen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P