2 min læsningEngelsk landsholdstræner har tiltro til stjerne-angriber: Han kan fortsætte til han er 40

Gareth Southgate sammenligner hans landsholdsanfører med Teddy Sheringham, der spillede i Premier League, til han var 40.

2 min læsning
Gareth Southgate tror, Harry kane kan spille, til han bliver 40 år.
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Harry Kane synes at være som en god vin – han bliver kun bedre, som årene går.

Endnu en Premier League-sæson nu overstået, og for femte gang i karrieren scorede 29-årige Kane over 20 mål i den bedste engelske række – 30 mål endte han faktisk på for at være præcis.

Selvom yngre modeller som Ollie Watkins og Marcus Rashford også viser flot potentiale i Premier League, så er der ingen engelske angribere, der når den rutinerede målræv til sokkeholderne.

Og det er ikke gået ubemærket hen hos den engelske landsholdstræner, Gareth Southgate.

I et interview med The Telegraph udtrykker englænderen sin anerkendelse for hans landsholdsanfører og sammenligner ham endda med en sand engelsk legende, som, han tror, Harry Kane kan gå i fodsporene af.

– Han minder mig om en type ala Teddy Sheringham, som ikke er afhængig af fart for at score mål eller for at have indflydelse på spillet, indleder Southgate og fortsætter:

– Han passede godt på sig selv, og han gjorde det godt i den alder. Jeg ser ingen grund til, at Harry ikke skulle kunne gøre det samme.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Teddy Sheringham, der især er kendt for sin tid i Manchester United, Tottenham og West Ham, spillede sin sidste landskamp for England, da han var 36 og fortsatte endda i Premier League, til han var 40 år gammel.

Og som Southgate også tidligere antydede, så ser han en Harry Kane, der i øjeblikket på ingen måde lader sig hæmme af sin alder.

– Han præsterer stadig på et fantastisk niveau. Med ham er det i alle spillets facetter – ikke bare mål. Det er kvaliteten i afleveringerne og hans evne til at holde på bolden. Du får mere end bare en målscorer, fortæller han til The Telegraph.

Dansk selskab til Eriksen? – ten Hag har Kane og dansk angrebskomet på ønskelisten

Harry Kane er i øjeblikket bundet til en kontrakt i Tottenham, der løber indtil sommeren 2024, men englænderen kan meget vel have spillet sin sidste kamp i Tottenham, da han rygtes kraftigt væk fra klubben og isærdeleshed sættes i forbindelse med Manchester United.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P