2 min læsningDansk selskab til Eriksen? – ten Hag har Kane og dansk angrebskomet på ønskelisten

En ung dansker topper Erik ten Hags ønskeliste og kan angiveligt gøre Christian Eriksen selskab i Manchester United til sommer.

2 min læsning
Rasmus Højlund Manchester United transfer
Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United har præsteret flot i løbet af denne sæson.

Klubben er fortsat blandt kandidaterne til at sikre sig en plads i top fire i Premier League, hvilket vil betyde Champions League-fodbold i den kommende sæson.

Men manager, Erik ten Hag, har ikke tænkt sig at stoppe her. Han vil bygge videre på det United-projekt, som han startede op sidste sommer. Og et af de punkter, hvor den hollandske manager ser potentiale for forbedringer, er på målkontoen.

For selvom Manchester United fortsat blander sig i top fire i Premier League, så skal der ske forbedringer offensivt, hvis man vil blande sig med de største.

51 scoringer er det blevet til i denne sæsons 35 Premier League-kampe, hvilket blot rækker til en plads som det mandskab, der har sendt bolden i nettet niendeflest gange i denne sæson. En liste der toppes af Manchester City, som har scoret hele 41 gange mere i sæsonen – 92 gange.

Rygterne om en potentiel Harry Kane-transfer har floreret de seneste måneder. Og med den garvede Tottenham-angriber, der alene står noteret for 27 Premier League-scoringer i denne sæson vil det formentligt betyde en bedre målscore for Erik ten Hag og co., hvis transferen skulle blive en realitet.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Men Erik ten Hag har angiveligt ikke tænkt sig at stoppe ved Harry Kane. Ifølge The Times vil den hollandske manager nemlig krydre United-offensiven med en stjerneangriber – i form af Harry Kane – og en ung angriber, som er på vej frem.

Og det er angiveligt her, at en dansker skulle toppe ønskelisten. Mediet beretter således, at Erik ten Hag skulle have udset sig den blot 20-årige Atalanta-dansker, Rasmus Højlund.

Det bliver dog ikke en billig omgang for Manchester United, hvis de ønsker at se Højlund i en United-trøje. Ifølge mediet skulle Højlund således koste i omegnen af 40 millioner pund – svarende til små 350 millioner danske kroner.

Det meldes samtidig, at hvis Manchester United skulle lykkes med at hente både Harry Kane og Rasmus Højlund, så ville det efter alt at dømme betyde, at Anthony Martial bliver sendt videre i det kommende transfervindue til sommer.

Manchester United sænker prisen på Harry Maguire

Rasmus Højlund har i denne sæson spillet 29 kampe i Serie A for Atalanta. Her er det blevet til syv scoringer og tre assists.

Derudover er det blevet til et gennembrud på det danske landshold, hvor han står noteret for fire kampe og fem mål.

Højlund er fortsat på kontrakt i Atalanta frem til sommeren 2027.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer