1 min læsningSe videoen: Følelsesladet Jeppe Tverskov tager afsked med stemningstribunen i Odense

Fredag spillede OB-anføren, Jeppe Tverskov, sin sidste hjemmekamp i den stribede trøje - efter kampen tog han afsked med stemningstribunens fans.

1 min læsning
OBs Jeppe Tverskov tager afsked med fansene efter superligakampen mellem OB og AC Horsens i Odense fredag den 26. maj 2023.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Jeppe Tverskov, som lidt endnu bærer anførerarmbåndet i Odense, tog fredag sin afsked med de fremmødte OB-fans, da striberne havde sejret hjemme imod Horsens.

Kaptajnen spillede nemlig sin allersidste hjemmekamp for det fynske Superligahold, og derefter blev han ellers badet i tiljublinger fra Richard Møller Nielsen-tribunen.

Trøjer med ‘Tverskov 6’ på ryggen blev holdt op mod himlen, mens der blev hoppet og sunget – dette imens Jeppe Tverskov selv gjorde sig klar til at gribe mikrofonen og sige sit endelige farvel til de stribede fans.

Det var da også tydeligt en noget følelsesladet Tverskov, som til sidst fik grebet mikrofonen:

– Jeg tror bare, at jeg har brug for at sige tak. De sidste syv år har været ekstremt specielle, og jeg har altid fået kærlighed fra alle jer og nu er det på tide, at I får noget kærlighed fra mig, fortæller Tverskov, som lige har en sidste ting at tilføje til de skrålende fans:

– Vi ses på stadion igen!

Se selv videoen nedenfor

Rørt Tverskov efter afskedskamp i OB: Jeg skal bare nyde det!

Efter disse ord går Tverskov mod tunellen, mens tribunen fortsat skråler hans navn.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer