1 min læsningMål og Highlights: Bundesligaen er afgjort! – se FC Bayern München hente det 11 mesterskab i streg mod FC Köln

FC Bayern München kunne for 11. gang i streg fejre det tyske mesterskab efter sejr mod FC Köln. Se alle mål og highlights fra opgøret inde i artiklen.

1 min læsning
Mål highlights Köln Bayern München
Foto: Benjamin Westhoff/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var meget på spil, da sidste spillerunde af Bundesligaen i denne sæson løb af stablen lørdag eftermiddag. I særdeleshed for FC Bayern München, som med en sejr mod FC Köln lørdag kunne sikre sig det tyske mesterskab for 11. gang i streg. Det krævede dog, at Borussia Dortmund skulle dumme sig i kampen mod Mainz andetsteds.

FC Bayern München klarede deres del af opgaven. Det blev nemlig til en 2-1-sejr til Bayern mod FC Köln på en sen scoring af Jamal Musiala. Med FC Bayern Münchens sejr krævede det en Dortmund-sejr mod Mainz, hvis mesterskabet ikke skulle gå til Bayern. Og til Bayerns held glippede det hele for Dortmund i kampen mod Mainz. Her blev det til et uafgjort 2-2-resultat på hjemmebane.

Kampens resultat betyder, at FC Bayern München kan fejre mesterskabet for 11. gang i streg. Bayern ender blot et enkelt point foran Dortmund, som altså taber mesterskabet i sidste spillerunde.

Se alle statistikker, mål og highlights fra opgøret og få samtidig overblikket på livestillingen i Bundesligaen herunder

FC Köln 0-1 FC Bayern München (Kingsley Coman, 8′):

FC Köln 1-1 FC Bayern München (Dejan Ljubicic, 81′):

FC Köln 1-2 FC Bayern München (Jamal Musiala, 89′):

FC Köln 1-2 FC Bayern München (Efterbehandling: Her finder Bayern-spillerne ud af, at de er tyske mestre):

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P