2 min læsningOfficielt: Sønderjyske tager afsked med seks spillere til sommer

NordicBet Liga-klubben Sønderjyske fortæller fredag eftermiddag, at seks af klubbens nuværende spillere er færdige i klubben til sommer.

2 min læsning
SønderjyskE Logo
Foto: SønderjyskE

Seks spillere er færdige i Sønderjyske til sommer.

Så kontant lyder meldingen på klubbens hjemmeside fredag eftermiddag.

Her kan klubben berette, at henholdsvis Mads Albæk, Patrick Banggaard og Magnus Nissen er færdige i klubben ved sæsonens udgang.

Samtidig står det også klart, at de nuværende lejespillere Rasmus Wikström, Orri Oskarsson og Abdoul Salam Toure forlader klubben i sommerpausen.

To af de spillere, som altså nu forlader Sønderjyske, Mads Albæk og Patrick Banggaard, har været i klubben de seneste mange år – siden henholdsvis 2019 og 2020. Derfor får de to også nogle pæne ord med på vejen af Sønderjyskes sportsdirektør, Esben Hansen.

– Mads Albæk har spillet en stor rolle i Sønderjyske Fodbold i sine fire år i klubben, og han har spillet sig ind i klubbens historiebøger med både pokaltriumf og en plads i Klub-100. Samtidig har han som viceanfører og sit åbne sind været en stor personlighed, som vi kommer til savne, og vi ønsker ham og familien alt det bedste fremover, indleder Esben Hansen, før han går videre til Patrick Banggaard.

– Patrick Banggaard skal huskes for de ting, han udrettede i sine to første sæsoner i klubben, inden en træls skade satte en stopper for hans rolle inde på banen. Han var mere eller mindre fast mand på holdkortet og spillede også en afgørende rolle, da klubben vandt pokalguldet i 2020, så han har efterladt sig et solidt aftryk i klubben. Vi ønsker ham og familien alt det bedste.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Samlet står de to profiler noteret 185 kampe iført Sønderjyske-trøjen, hvoraf Mads Albæk har spillet 123 kampe, mens Patrick Banggaard har 62 Sønderjyske-kampe på CV’et.

Det oplyses i samme forbindelse, at man kan være med til at give de seks spillere en ordentlig afsked, når Sønderjyske hjemme på Sydbank Park tager imod FC Helsingør i sidste spillerunde søndag den 4. juni.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer