NordicBet Ligaen

Målene haglede ind i bunden af NordicBet Ligaen: Få overblikket på fredagens tre opgør her

Nedrykningskampen i NordicBet Ligaen er afgjort. Alligevel haglede målene ind fredag aften, da alle seks klubber i nedrykningspillet var i kamp.

Tre kampe i bunden af den næstbedste danske række, NordicBet Ligaen, blev afviklet fredag aften.

Her tog FC Fredericia imod Hillerød Fodbold, Nykøbing FC gæstede Fremad Amager og Hobro IK to hjemme imod HB Køge.

Og selvom de to nedrykkere i denne sæson er fundet i form af Nykøbing FC og Fremad Amager, så var der stadig smæk for skillingen fredag aften, hvor der var flere målrige opgør.

Se highlights fra opgørene herunder

FC Fredericia 4-0 Hillerød Fodbold

I kampen mellem FC Fredericia og Hillerød Fodbold kunne hjemmeholdet spille sig op på førstepladsen i Nedrykningsspillet. Det krævede dog en sejr mod dagens modstandere fra Hillerød, som på forhånd var et enkelt point foran i tabellen.

Og det blev det også til for FC Fredericia, som storsejrede fredag aften. Den samlede målscore blev 4-0 på mål af Oliver Olsen, Andreas Lausen, Nicklas Røjkjær og Jeppe Brinch.

Fremad Amager 4-3 Nykøbing FC

Flere mål blev det dog til i kampen mellem de to nedrykkere, Fremad Amager og Nykøbing FC. I en vanvittig målrig kamp, der bød på hele syv scoringer, bragte Nykøbing FC sig ellers foran med 2-0 før pause på scoringer af Ahmad Hassan Ahmed og Emeka Nnamani.

Men efter pausen to Fremad Amager så fat. Christoffer Palm, Henrik Meister og Lucas Haren fik således vendt opgøret på hovedet til en 3-2-føring til hjemmeholdet. Nykøbing FC’s Emeka Nnamani fik kort tid efter dog bragt balance i regnskabet igen til 3-3. Til sidst skulle Fremad Amager dog løbe med det hele. Markus Bay kunne 10 minutter før tid afgøre kampen til 4-3 til Fremad Amager.

Hobro IK 0-2 HB Køge

Den sidste kamp i NordicBet Ligaen fredag aften var også den mindst målrige af slagsen. Her formåede HB Køge at besejre Hobro med 2-0. Målene i opgøret blev begge sat ind af Brøndby-lejesvenden Yousef Salech.

Fredagens resultater betyder, at FC Fredericia nu er nyt tophold i NordicBet Ligaens Nedrykningsspil med 42 point.

FC Fredericia er dog tæt forfulgt af både HB Køge og Hillerød Fodbold, som er henholdsvis et enkelt og to point efter i tabellen.