Mål og highlights: Se Randers forpurre AGF’s fest i i deler på 1-1

AGF og Randers åbnede mesterskabsspillet med et vaskeægte lokalderby mandag aften, og gæsterne fra Randers ødelagde AGF's fest på Ceres Park.

Patrick Mortensen bragte AGF foran mod Randers FC i Superligaen

AGF og Randers FC kæmpede mandag aften om at komme tættere på de absolutte topklubber FCK, FCN og Viborg.

Begge hold var aktive i straffesparksfelterne fra starten af kampen. Randers dog også lidt for aktive i sit eget.

Efter 21 minutters spil havde Carl Johansson hånd på bolden, hvilket efter et VAR-tjek gav AGF og Patrick Mortensen chancen fra 11-meterpletten. En chance der resulterede i en stensikker scoring fra AGF-anfører Patrick Mortensen.

Kort før pausen satte AGF dog et klart spilovertag helt over styr. Stephen Odey opsnappede bolden foran aarhusianernes felt og udlignede til 1-1, hvilket også blev kampens resultat.

AGF 1-0 Randers FC (Patrick Mortensen, 21′):

AGF 1-1 Randers FC (Stephen Odey, 43′):