3 min læsningBestyrelsesmedlem om Brøndby-aftale: Visse punkter kan ikke gøres juridisk bindende

Bestyrelsesmedlem Scott Krase forklarer om den netop indgåede aftale mellem Brøndby IF og klubbens fanafdeling, at den skal ses som en begyndelse på et tæt samarbjde med klubbens fans.

3 min læsning
Bestyrelsesmedlem i Brøndby IF, Scott Krase, ser aftalen med fanafdelingen som begyndelsen på et stærkt forhold mellem klub og fans.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Den har været længe under opsejling, men nu er aftalen mellem Brøndby IF og klubbens fanafdeling endelig kommet på plads.

Aftalen er delt op i to dele, hvoraf kun den ene er juridisk bindende, mens den anden skal ses som en hensigterklæring de to parter imellem.

Den løsning er valgt, da der er ting i hensigtserklæringen, der ikke har været muligt at gøre juridisk bindende, lyder det fra bestyrelsesmedlem Scott Krase.

– Som vi gjorde det klart for nogle uger siden, så er der punkter, der ikke kan gøres juridisk bindende, og derfor er den samlede aftale nu delt op i to dele. En som er juridisk forpligtende og en hensigtserklæring – og denne samlede aftale vil vi løbende arbejde målrettet og dedikeret henimod sammen med klubbens fans. For ingen kan gøre det alene, forklarer Scott Krase uden at uddybe, hvilken punkter, der er tale om.

Dagens aftale er, ifølge amerikanske Krase, starten på det, der gerne skal udvikle sig til et godt forhold mellem klubben og dens nye ledelse og klubbens fans.

Officielt: Brøndby og fansene er nået til enighed – historisk aftale

– Denne samlede aftale som i dag offentliggøres, skal derfor ikke ses som en konklusion, men derimod som begyndelsen på et tæt samarbejde mellem klub og fans. Vi har gennem dette forløb lært rigtig meget om kulturen og de fælles vilkår, som omgiver denne fantastiske klub, og vi vil gerne takke Fanafdelingen for at navigere konstruktivt og med respekt for alle parter i en kontekst med mange forskellige interessenter, lyder det fra Krase.

For mange fans i Brøndby har de røde lamper blinket på højtryk, siden Global Football Holding i efteråret 2022 købte sig ind i klubben.

Frygten var blandt andet, at der ville blive set stort på klubbens værdier og historie, men det bliver ikke tilfældet – tværtimod, lover Scott Krase.

– Som vi har sagt fra første dag i klubben, så ønsker vi at fastholde og styrke det, som Brøndby IF er og har været siden grundlæggelsen i 1964, nemlig fællesskabet omkring klubben. Fællesskabet er fundamentet, vi står på i dag, og det som vi skal stå på i fremtiden. Vi anerkender de mange følelser, der ofte opstår ved ejerskifter, og selvom det nok ikke vil berolige alle, så vil vi alligevel gerne understrege, at vi ser os selv som et ejerskab, der involverer os organisk og ikke invasivt.

Glad Jan Bech: Indkapsler det unikke bånd

– Vi har kæmpe respekt for Brøndby IF’s historie og kultur på banen såvel som på tribunen, og det er denne kultur, vi ønsker at føre videre med vores ejerskab, og det er en opgave, vi skal løfte sammen med klubbens daglige ledelse og jer fans. Ligesom Fanafdelingen, så ønsker vi, at Brøndby IF er en veldrevet klub, som er stærkt forankret i sit lokalmiljø, samtidig med man konkurrerer om medaljer i toppen af dansk fodbold. Det mener vi er afspejlet i den samlede aftale, vi er nået til enighed om med Fanafdelingen i løbet af de sidste par uger.

Du kan læse meget mere om den netop-indgåede aftale mellem Brøndby IF og klubbens fanafdeling her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer