1 min læsningTrods pæn succes: Van Nistelrooy færdig i PSV

Den hollandske angrebslegende, Ruud van Nistelrooy, er færdig som cheftræner i den hollandske storklub PSV som følge af intern urolighed.

1 min læsning
Ruud van Nistelrooy er færdig som cheftræner i den hollandske storklub PSV efter kun én sæson på posten.
Foto: PSV

En pokaltitel, en super cup og efter alt at dømme en andenplads i ligaen.

Det er bestemt ikke nogen katastrofal sæson, PSV har været igennem i denne sæson, men alligevel stopper cheftræner Ruud van Nistelrooy med øjeblikkelig virkning.

Den 46-årige hollænder afholdt tirsdag aften et møde med klubbens bestyrelse, hvor det blev aftalt, at de ville sætte sig ned efter sæsonafslutningen.

Alligevel sagde Van Nistelrooy allerede onsdag morgen farvel.

– Van Nistelrooy meddelte i morges, at der efter hans mening ikke var tillid nok internt i klubben til, at han kunne fortsætter. Det forklarede han øjeblikkeligt til spillere og stab. På søndag, på forespørgsel fra ledelse, vil Fred Rutten midlertidigt overtage hans rolle som cheftræner, lyder det fra PSV.

– PSV ærgrer sig over Van Nistelrooys beslutning og er taknemmlig overfor ham for at have vundet Johan Cruijff Scale og TOTO KNVB Cuppen denne sæson og håber at lukke sæsonen med en andenplads.

Der resterer en enkelt sæson i den hollandske Æresdivision, hvor PSV med bare et enkelt point i udekampen mod AZ kan sikre sig ligaens andenplads og dermed kvalifikation til Champions League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer