2 min læsningOfficielt: Hummels forlænger med Dortmund

Mats Hummels har netop forlænget sin aftale med Borussia Dortmund.

2 min læsning
Mats Hummels forlænger med Borussia Dortmund
Foto: Ritzau Scanpix /Christof STACHE / AFP

Mats Hummels er 34 år men langt fra færdig.

Borussia Dortmunds forsvarsspiller har nemlig netop forlænget sin kontrakt med klubben. En aftale der ellers stod til at løbe ud 30. juni 2023.

Nu har den tyske midterforsvarer forlænget for yderligere én sæson.

Mats Hummels har spillet i Borussia Dortmund i 13 sæsoner og har også tørnet ud for Bayern München, hvor karrieren startede i sin tid.

– Alle ved, hvor sjovt jeg har det med at spille foran vores fantastiske fans på Signal Iduna Park. Jeg har ikke taget let på denne beslutning. Der var en lang beslutningsproces.

– Her ved slutningen på sæsonen kan jeg sige; Jeg er i den grad i humør til endnu et år.

Den tyske verdensmester har i denne sæson spillet 29 kampe i Bundesligaen for Dortmund, hvor han også i flere kampe har afløst Marco Reus som anfører.

Problemer i Dortmund forud for skæbnekamp: Bellingham udgår fra træning

Lørdag har Hummels og Dortmund muligheden for at gøre en ende på Bayern Münchens 10 år lange mesterskabsstime, når de møder Bo Svensson og Mainz.

Vinder Dortmund den kamp, kan klubben fejre sit niende tyske mesterskab. Det vil samtidig være Hummels syvende tyske mesterskab, efter han tidligere har vundet titlen med Bayern München fire gange og med Dortmund to gange.

– Fra nu af er fokus igen på kampen mod Mainz på lørdag. Vi har stadig 90 intense minutter foran os. Derefter håber vi at kunne fejre noget stort sammen, lyder det fra Hummels.

Trods sine 34 år har kun fire Dortmund-spillere spillet flere kampe end Hummels’ 37 kampe i denne sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer