1 min læsningProblemer i Dortmund forud for skæbnekamp: Bellingham udgår fra træning

Lørdag venter den vigtigste kamp i nyere tid for Dortmund, der med en sejr over Mainz kan vinde det tyske mesterskab, men der er problemer forud for klubben.

1 min læsning
Borussia Dortmund har problemer forud for sæsonens sidste kamp, da Jude Bellingham heller ikke onsdag kunne træne.
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

Der venter et par særdeles vigtige dage, uger og måneder.

Jude Bellingham og Dortmund kan lørdag vinde sit første tyske mesterskab siden 2012, hvis de slår Bo Svensson og Mainz.

Desværre var der onsdag dårligt nyt for Dortmund, da holdets stjerne, engelske Jude Bellingham, efter bare 10 minutter af onsdagens træning måtte opgive at træne med resten af holdet.

Det beretter tyske Bild onsdag morgen, hvor de fik svaret; ‘Det håber jeg!’, da de spurgte englænderen ind til, om han kunne spille lørdagens skæbnekamp.

Jude Bellingham var heller ikke en del af den Dortmund-trup, der i weekend slog Augsburg og dermed iklædte sig førertrøjen i den tyske Bundesliga som følge af Bayern Münchens nederlag til RB Leipzig tidligere på dagen.

Den 19-årige engelske midtbanespiller døjer med en mindre skade i sit højre knæ.

Mål og Highlights: Se Haller bringe Dortmund på guldkurs mod Augsburg med to kasser i 3-0-sejr

Bellingham har spillet 31 af Dortmunds 33 kampe i Bundesligaen i denne sæson, og uanset om han spiller sæsonens sidste kamp lørdag, så vil han med afstand være den Dortmund-spiller, der har flest Bundesliga-minutter i indeværende sæson.

Bellingham har kontrakt i den tyske Bundesligaklub til sommeren 2025, og ‘Die Schwarzgelben’ menes allerede denne sommer at få vanskeligt ved at holde på teenager-juvelen.

Særligt Real Madrid meldes kraftigt interesseret i Bellingham, som Dortmund dog angiveligt kræver 150 millioner euro for.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer