1 min læsningMedie: Så meget vil Jordan Larsson koste FCK

F.C. København fik i vinter indskrevet en købsoption i Jordan Larssons lejekontrakt, en option der næppe vil ødelægge økonomien i hovedstadsklubben.

1 min læsning
F.C. København har en købsoption på svenske Jordan Larsson, som de skal betale Schalke 04 2,5 millioner euro for.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han fik en lidt svingende start på sin tid i F.C. København.

I de seneste to kampe har svenske Jordan Larsson dog været særdeles afgørende i københavnernes bestræbelser på at genvinde DM-guldet.

En scoring til 1-2 i københavnerderbyet mod Brøndby i sidste weekend og en udligning til 3-3 i søndagens 4-3-sejren over AGF har været til at tage og føle på for københavnerne.

Jordan Larsson spillede desuden fuld tid i pokalfinalesejren over AaB, og nu venter der to altafgørende kampe i Superligaen, inden den 25-årige svensker efter planen vender retur til tyske Schalke 04.

Hvorvidt det bliver en retur til Bundesligaen eller til 2. Bundesligaen ligger forud for sidste spillerunde i den tyske liga ikke fast, men der er også et alternativ.

Jordan Larsson efter svær start: Der er mere at hente

F.C. København har nemlig fået indskrevet en frikøbsklausul i lejekontrakten med tyskerne, en klausul der ifølge B.T. lyder på 2,5 millioner euro – eller det der svarer til cirka 18,6 millioner kroner.

Det beløb ligger markant under de seks millioner euro, som F.C. København i sommer betalte for Andreas Cornelius, og også under de 4,5 millioner euro og 3,5 millioner euro, som københavnerne betalte for Denis Vavro og Lukas Lerager.

Også både Isak Bermann Johannesson, Akinkunmi Amoo og Kamil Grabara kom i forrige sæson med markant større prisskilte på henholdsvis 4,5 millioner, 4,3 millioner og 3,5 millioner kroner.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer