3F Superligaen

Jordan Larsson efter svær start: Der er mere at hente

F.C. København hentede i januar Jordan Larsson på en lejeaftale i Schalke 04, og efter en vanskelig start i København har han langsomt fået mere vind i sejlene.

F.C. Københavns Jordan Larsson har haft en hård start på sin tid i København, men der er mere at hente lyder det fra svenskeren.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det har været lidt op og ned for Jordan Larsson i F.C. København.

På det seneste har formkurven dog haft pil opad, og senest tog han med sin 1-2-scoring i superligakampen mod Brøndby et stort skridt i den rigtige retning.

Larsson scorede også et mål i hver af de to pokal-semifinaler mod FC Nordsjælland, og selv føler han, at det efter en vanskelig start går fremad.

– Jeg fik en lidt svær start, fordi jeg ikke var i topform, da jeg kom, og så fik jeg en skade. Siden det er det gået fremad, og jeg føler, at der er endnu mere at hente og udvikle, før jeg når mit topniveau for FCK, siger Jordan Larsson til F.C. Københavns hjemmeside.

Torsdag står den på københavnernes første pokalfinale siden 2017, og der er særligt én grund til, at det bliver en stor oplevelse for den svenske lejesvend.

FCK-målscorer efter derby-sejr: Jeg har ikke prøvet noget lignende

– Jeg glæder mig virkelig meget. Alle på holdet ser frem til det. Personligt er det en stor motivation, at jeg ikke har prøvet at vinde en titel før i min karriere. Muligheden for den første kommer på torsdag og så er der mulighed for en mere efter det, lyder det fra Larsson, der glæder sig til på ny at opleve københavnernes fans på hjemmebane.

– FCK’s fans er magiske. Der bliver virkelig skabt et tryk i Parken. Både fra Sektionen, men også fra de øvrige tribuner hele vejen rundt. Det er virkelig højt niveau, lyder det fra den 25-årige svensker.

Jordan Larssons lejeaftale i F.C. København løber for resten af denne sæson. I Schalke 04 har han kontrakt til sommeren 2025, men F.C. København har i den nuværende lejekontrakt sikret sig en købsoption.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P