Premier League

Ekspert undskylder til United-profil efter ni måneder: Han har forandret klubben

Jamie Carragher var langt fra imponeret over Erik ten Hags signing af Lisandro Martinez i begyndelsen af sæsonen - nu trækker han sin kritik tilbage og undskylder.

Jamie Carragher om Lisandro Martinez, Manchester United, Premier League.
Foto: Jon Nazca/Reuters/Ritzau Scanpix

Ni måneder senere trækker han sin kritik tilbage.

Som det ofte er set før med nye spillere i Manchester United, blev Lisandro Martinez målt og vejet af alt og alle, da manager Erik ten Hag hentede ham til storklubben fra Ajax i sommer.

Her fandt mange ham for let – eller, faktisk blev han fundet for lav.

En af dem, der var hurtigt ude med kritik af både spiller og manager er den tidligere Liverpool-spiller, Jamie Carragher.

Jamie Carragher har gennem sin rolle som ekspert ved Sky Sports og CBS Sport en væsentlig stemme i diverse fodbolddebatter, og den brugte han for ni måneder siden til at give sit besyv med på Lisandro Martinez.

– Endnu et af de problemer, som han (Erik ten Hag, red.) har, er signingen af Lisandro Martinez.

– Nu skal vi aldrig dømme managere eller spillere for tidligt, men jeg er overbevist om, at det ikke kan fungere, fordi han er for lav til at spille i en firemandsbagkæde.

– Han kan måske spille venstre back, måske i en tremandsbagkæde – men i en firemandsbagkæde i Premier League.. det kan han ikke, lød det blandt andet fra Jamie Carragher tidligt i sæsonen, hvor Manchester United først havde tabt hjemme mod Brighton og dernæst 4-0 ude mod Brentford.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Som sæsonen har udviklet sig, har Manchester United dog gjort det ganske godt, og det samme kan siges om Lisandro Martinez.

Derfor har Jamie Carragher nu undskyldt sin kritik af den argentinske midtstopper.

– Vi har talt om, hvor meget det har betydet for Manchester United, at Casemiro har været ude – det samme kan siges om Martinez. Ikke kun defensivt, men også hans evne til at spille bolden fremad nede bagfra.

– Han er en kriger og en leder. Ham og Casemiro er de to nye tilgange, som har transformeret Manchester United.

– Så undsykld til Lisandro Martinez og Manchester Uniteds fans, og så kan I godt stoppe med at tweete til mig omkring det!, lyder det fra Jamie Carragher ifølge Daily Mirror.

Anerkendt avis: Manchester United vil hente Neymar

Lisandro Martinez står noteret for 27 Premier League-kampe i denne sæson, men har siden midten af april siddet ude med en skade.

Manchester United har to kampe tilbage i denne sæson i Premier League. Først mod Chelsea torsdag, inden Fulham venter søndag.

Sæsonens sidste kamp for Manchester United er mod Manchester City lørdag den 3. juni, når de to lokalrivaler skal kæmpe om FA Cup-trofæet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P