1 min læsningAnerkendt avis: Manchester United vil hente Neymar

Manchester United har i sinde at forstærke sig yderligere før den kommende sæson, og det er ikke hvem som helst, de er på udkig efter. Ifølge L'Equipe har de indledt forhandlinger med Neymar.

1 min læsning
Neymar kan være på vej til Manchester United, som allerede har indledt forhandlinger, skriver fransk avis
Foto: Ritzau Scanpix FRANCK FIFE / AFP
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United er tilbage i det fine selskab Champions League.

Og det kræver forstærkninger til Erik ten Hags trup, hvis holdet skal klare sig i den fineste europæiske turnering, og samtidig også forbedre placeringen hjemme i Premier League.

Her ender holdet fra Old Trafford på enten en tredje- eller fjerdeplads, hvilket kun stjernespillere kan være med til at forbedre. Og en af de stjernespillere, der rygtes til klubben, er Neymar.

Nu mener den franske avis L’Equipe at vide, at forhandlingerne allerede er indledt i forsøget på at få Paris Saint-Germains angriber til Nordengland.

Avisen skriver, at Neymar ikke ønsker at forlade Paris for enhver pris, men at tiden kan være rigtig. Brasilianeren er forundret over, at Kylian Mbappé har fået så meget indflydelse i klubben, hvilket skulle have fået Neymar til at føle sig ‘degraderet’.

Medie: Manchester United-ejer ødsler med klubbens penge – bruger millioner på privatfly

Derudover har Neymar af flere omgange haft problemer med PSG’s fans, som også blandt andet har protesteret ved hans hus.

Den franske hovedstadsklub er ifølge avisen også interesseret i at få mindre ‘flash’ og bevågenhed, og en oprydning i truppen kan altså betyde, at Neymar skal videre.

Adskillige faktorer skulle nu være afstemt i klubben, så Neymar måske kan ende i Premier League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer