LaLiga

Vinícius Júnior spørger ligapræsident: Hvorfor kritiserer du mig og ikke racisterne?

LaLigas præsident, Javier Tebas, var mandag morgen ude at kritisere Vinícius Júnior for ikke selv at møde op, når de fra fodboldforbundets side inviterede til dialog. Men det kan brasilianeren ikke bruge til noget. Han savner handling.

Real Madrid-angriberen, Vinícius Júnior, anklager Javier Tebas for at forsvare racisterne
Foto: Ritzau Scanpix

Real Madrids Vinícius Júnior har endnu engang ytret sig på sine sociale medier.

Og igen er kritikken rettet mod LaLiga.

Tidligere mandag kaldte den brasilianske verdensstjerne LaLiga for et racistisk fodboldforbund, hvilket senere fik præsidenten for samme, Javier Tebas, til at rettet skytset tilbage på Vinícius Júnior. Her skrev præsidenten:

– Vi har forsøgt at forklare dig, hvad LaLiga gør for at bekæmpe racisme, men du er ikke mødt op til nogen af de aftalte datoer, som du selv har bedt om.

Netop den kritik tager Vinícius Júnior dog ikke til sig, og på sin Twitter-profil har den 22-årige brasilianer netop påpeget, at Tebas’ kritik er forfejlet.

– Endnu en gang, i stedet for at kritisere racister, dukker præsidenten for LaLiga op på sociale medier for at angribe mig. Så meget som du taler og lader som om du ikke læser (kritikken, red.) rystes billedet af dit mesterskab (turnering, red.), skriver Vinicius Junior i sit opslag og opfordrer samtidig Javier Tebas til at se nogle af de mange fans, der svarede på præsidentens Twitter-opslag.

Forfatter forklarer Vinícius’ reaktion: Racisme er det vigtigste emne i Brasiliansk fodbold

– Se svarene på dit indlæg og få en overraskelse… at undlade dig selv det, gør dig kun lig med racister. Jeg er ikke din ven til at tale om racisme. Jeg vil have handlinger og straffe, svarer Real Madrids-angriber tilbage på anklagerne om, at han ikke tropper op til møder.

Real Madrid har tre kampe tilbage af sæsonen og spiller allerede igen onsdag mod Rayo Vallecano. Men altså uden Vinícius Júnior, der har karantæne.

Følg Campo på Facebook

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P