2 min læsningSkjelvik takker af i OB: Betyder meget for mange

Det er ingen hemmelighed, at Jørgen Skjelvik lægger den stribede OB-trøje på hylden ved udgangen af denne sæson - nu sætter han ord på sin tid i klubben.

2 min læsning
Pedro Ferreira (AAB 6) jagter Jørgen Skjelvik (OB 16) under superligakampen mellem OB og AaB i Odense fredag den 12. maj 2023.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

I sidste uge blev det bekræftet af Odense Boldklub, at hele fem stribede spillere vil være fortid i klubben, når sommerens transfervindue åbner.

Her er der tale om Aron Elís Thrándarson, Naathan Skyttä, Kenneth Zohore, Omar Jebali og Jørgen Skjelvik.

Nogle af disse spillere har ikke været i klubben i mere end et halvt år, mens andre har har haft den stribede trøje på kroppen i flere år.

En af de spillere, der har haft trøjen på i flere år, er norske Jørgen Skjelvik, der kom til OB i januar 2021 fra Los Angeles Galaxy – og nu har nordmanden sat ord på sit kommende exit:

– Jeg kommer til at se tilbage på min tid her som en god tid. Selvfølgelig med op- og nedture, fortæller han i en video til OBs egen hjemmeside, mens der kører videoklips af forsvarspillerens højdepunkter indover.

– Selvom resultaterne ikke har været så gode, så har vores fans været med hele vejen og bakket os op. OB betyder meget for mange, og det har været sjovt at opleve, afslutter Skjelvik, mens man ser ham stå og klappe mod en fyldt Richard Møller Nielsen-tribune på Nature Energy Park.

Mål og Highlights: Se Lyngby ramme bunden efter VAR-drama mod OB

Jørgen Skjelvik og resten af OB-mandskabet går igen på grønsværen på fredag, når Horsens kommer på besøg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer