1 min læsningMål og Highlights: Se Lyngby ramme bunden efter VAR-drama mod OB

Lyngby BK's håb om overlevelse i Superligaen led et knæk søndag eftermiddag, da OB gæstede Lyngby Stadion. Se alle mål og highlights i artiklen.

1 min læsning
Mål og highlights Lyngby OB
Fot: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Overlevelseskampen i Superligaen er helt tæt mellem AaB, AC Horsens og Lyngby. Søndag eftermiddag skulle sidstnævnte, Lyngby BK, forsøge at hente vigtige point i kampen om at undgå nedrykning, da OB kom på besøg.

Det endte dog langt fra godt for Lyngby, der måtte se sig slået af OB med 4-0. Lyngby fik ellers en drømmestart, hvor man fik tilkendt et straffe og OB’s Tobias Slotsager blev udvist, men VAR kaldte dommen tilbage grundet offside. Efter 18 minutter var det så Lyngby, der begik straffe og fik udvist Alfred Finnbogason – en dom der fik lov at stå. Og siden da var det OB, der sad på løjerne indtil slutfløjt.

Kampens resultat betyder, at Lyngby ikke kommer tættere på overlevelse i denne omgang. Man kan dog lune sig på, at det i denne spillerunde også blev til nederlag for de direkte konkurrenter fra AC Horsens og AaB. Derfor er stillingen status quo i bunden, hvor Lyngby er tre point efter både AaB og AC Horsens med to spillerunder tilbage.

Lyngby 0-1 OB (Mads Frøkjær, 18′):
Lyngby 0-2 OB (Yankuba Minteh, 37′):
Lyngby 0-3 OB (Mads Frøkjær, 54′):
Lyngby 0-4 OB (Charly Nouck Horneman, 84′):

Se samlet highlight-pakke fra opgøret i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer