1 min læsningMidt i Juventus-mareridt: Allegri skal ingen steder

Det har uden tvivl ikke været den sæson, man havde håbet på i Juventus, men Massimiliano Allegri skulle angiveligt ikke være fyringstruet.

1 min læsning
Soccer Football - Europa League - Semi Final - Second Leg - Sevilla v Juventus - Ramon Sanchez Pizjuan, Seville, Spain - May 18, 2023 Juventus coach Massimiliano Allegri reacts REUTERS/Marcelo Del Pozo

På syvendepladsen efter 36 kampe.

Det er ikke en position i tabellen, som man kan være tilfreds med, hvis man er tilhænger af det italienske storhold Juventus.

Men ikke desto mindre, er det sådan virkeligheden ser ud i disse dage, hvor Torino-klubben kæmper for at få lov til at spille europæisk fodbold i næste sæson.

Mandag gik Juventus fra andenpladsen til syvendepladsen i Serie A, da de blev straffet for regnskabssnyd af det italienske fodboldforbund. Det kostede ti point, og det hjælper ikke just på situationen.

Og så kunne man fristes til at tro, at trænersædet ville være små-glødende under cheftræneren, Massimiliano Allegri, men dette skulle angiveligt ikke være tilfældet.

– Der er ingen tvivl, Massimiliano Allegri vil være vores træner næste sæson. Vi bygger vores fremtid omkring ham. Vi stoler ubetinget på Allegri, understreger Juventus-direktøren, Francesco Calvo, ifølge den normalt velinformerede journalist Fabrizio Romano.

CHOK i Italien: Juventus fratrækkes ti point

Syvendepladsen i Serie A udløser ikke umiddelbart nogen form for europæisk fodbold – Juventus skal kæmpe sig op på minimum sjettepladsen, hvis de vil spille på den europæiske fodboldscene næste sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer