Serie A

CHOK i Italien: Juventus fratrækkes ti point

Mandag har det italienske fodboldforbund bekræftet, at Juventus fratrækkes ti point.

Allegri og Juventus fratrækkes 10 point i Serie A.
Foto: Cristina Quicler/AFP/Ritzau Scanpix

Juventus bliver fratrukket ti point.

Det står klart, efter det italienske fodboldforbund har kendt dem skyldig for snyd med deres regnskab.

Dette betyder, at Juventus tager et fald fra andenpladsen til syvendepladsen i Serie A, hvilket kan være altafgørende i klubbens jagt på Champions League-fodbold.

Juventus er blevet undersøgt i en sag kaldet PlusValenza, hvilket betyder, at klubben har været under luppen for kunstigt at regulere værdien af deres spillere.

Og det er de altså nu blevet kendt skyldige for, hvilket Juventus selv har knyttet en kommentar til på klubbens Twitter-profil:

– Det vækker stor bitterhed i klubben og blandt vores millioner af tilhængere. Det er mangel på klare regler, og klubben føler sig ekstremt hårdt afstraffet, skriver Juventus, mens det understreges, at klubben forbeholder sig retten til at vurdere, om sagen eventuelt skal appeleres.

De ti point kan betyde, at Juventus, som ellers lå lunt i svinget, vil få svært ved at kvalificere sig til næste sæsons udgave af Champions League.

Efter 36 spillede kampe er der blot to Serie A-kampe tilbage for Juventus. Det vil sige, at Torino-klubben maksimalt kan føje seks point til kontoen.

Og med ti fratrukne point har klubben fem point op til AC Milan på ligaens fjerdeplads, som famøst udløser en plads i Champions League.

Blev skadet efter 23 minutter: Nu melder Juventus ud om Pogba

Juventus er i skrivende stund på banen til deres 36 kampe i Serie A denne sæson. Her er de bagud med cifrene 0-2 hjemme imod Empoli.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P