2 min læsningMareridtsdagen fortsætter i Torino: Juventus ydmyget af bundhold i Serie A efter pointstraf

Blot få timer efter bomben, om at Juventus er blevet fratrukket ti point i Serie A, fortsatte nedturen for Torino-klubben i opgøret mod Empoli.

2 min læsning
Empoli slår Juventus med 3-1.
Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Som det lignede at dagen ikke kunne blive værre for Juventus, blev den det pludselig.

Kort inden ‘Den Gamle Dames’ opgør mod Serie A’s 14. plads, Empoli, kom det frem, at Juventus, som konsekvens af snyd med regnskabet, bliver fratrukket 10 point i Serie A.

En kæmp bombe i italiensk fodbold, som meget vel kan få store både sportslige og økonomiske konsekvenser for Juventus, hvis ikke resultaterne går deres vej i de resterende tre kampe i sæsonen.

Pointreduceringen betød, at Juventus pludselig gik ind til kampen som ligaens nummer syv og ikke nummer to som først antaget, og tre point blev lige pludselig vigtige af en helt anden grund.

Men som skæbnen ville have det, så fortsatte skrækdagen for Massimiliano Allegri og hans tropper, som højst overraskende måtte se sig slået med 4-1 ude mod Empoli.

Allerede efter 48 minutter havde hjemmeholdet lukket opgøret, da Francesco Caputo gjorde det til 3-0, og dermed var Federico Chiesas 3-1-mål i det 85. minut ligegyldigt for Juventus, for Empoli kunne til sidst også fuldende ydmygelsen med 4-1-målet.

CHOK i Italien: Juventus fratrækkes ti point

Dermed formåede Juventus altså ikke at spille sig tilbage ind i de Europa-givende pladser og er stadig at finde på den ærgerlige syvendeplads, der ingen europæisk fodbold giver.

Juventus har dog AC Milan i næste runde, som ligger placeret på den fjerdeplads, som Allegri og co. alt andet lige må sigte efter og kan altså spille sig fluks tilbage i Champions League-kampen med en sejr i det skæbnesvangre opgør.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer