2 min læsningÅbent kapløb: City-stjerne kan vælge og vrage

Der er dømt åbent kapløb om Manchester Citys Ilkay Gündogan denne sommer, hvor særligt tre klubber meldes med i ræset.

2 min læsning
Ilkay Gundogan rygtes fra Manchester City til Arsenal og FC Barcelona.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Fire mål og to assists.

Det er statistikkerne for Ilkay Gündogan i sine to seneste Premier League-kampe.

Med andre ord, så har Manchester City-kaptajnen sørget for at gøre sig selv så attraktiv som overhovedet muligt op til denne sommer, hvor han med udgangen af juni måned har kontraktudløb.

Den normalt velinformerede journalist Fabrizio Romano samt The Athletics David Ornstein beretter begge mandag, at Manchester City fortsat forsøger at få Ilkay Gündogan til at blive i klubben. Ifølge Fabrizio Romano, har Manchester City i sinde at tilbyde den 32-årige midtbanespiller en kontrakt frem til sommeren 2024 med option på et år ekstra.

Romano erfarer dog, at Gündogan hverken har afvist eller accepteret det nye kontrakttilbud, og at FC Barcelona fortsat er interesserede i at hente ham til klubben.

Følg Campo på Facebook

The Athletic-journalisten David Ornstein skriver, at selvom Manchester City forsøger at holde sin anfører i klubben, så er Arsenal også i færd med at lokke ham til det nordlige London.

Her skulle man særligt være interesseret i at hente Gündogan, hvis man samtidig selv kommer af med Granit Xhaka, som rygtes kraftigt til tyske Bayer Leverkusen denne sommer.

Hvordan kunne det gå galt? Så længe lå Arsenal 1’er uden at tage mesterskabet

Ilkay Gündogan er dog ikke den eneste midtbanespiller, som man arbejder på at hente i Arsenal denne sommer.

David Ornstein skriver således, at man i også presser på for at hente West Hams Declan Rice samt Chelseas Mason Mount til Arsenal.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer