1 min læsningEspanyol sikrer livsvigtige point mod Rayo Vallecano i kampen for overlevelse i LaLiga

Martin Braithwaites Espanyol hentede livsvigtige point i bunden af LaLiga, da klubben søndag eftermiddag sejrede mod Rayo Vallecano.

1 min læsning
Espanyol Logo

Espanyol har haft en mindre god sæson, hvor holdet med blot fire spillerunder tilbage af denne sæson placerer sig andensidst i den spanske LaLiga.

Derfor var der også meget på spil, da Espanyol, som søndag eftermiddag var uden en skadet Martin Braithwaite, gæstede midterholdet, Rayo Vallecano.

Og her lykkes det Espanyol at hente alle tre point med hjem til Catalonien. Det blev nemlig til en 2-1-sejr søndag eftermiddag, hvor Sergi Darder og Nico Melamed stod bag de to Espanyol-scoringer, mens den tidligere Espanyol-profil, Raul de Tomas, stod bag Rayo Vallecanos enlige scoring.

Det betyder, at Espanyol haler godt ind på konkurrenterne i nedrykningszonen, hvor der som følge af søndagens resultat nu blot er et enkelt point op til Getafe, som er det nærmeste mandskab over nedrykningsstregen.

Der resterer fortsat tre kampe for Espanyol – ligesom det også gør sig gældende for Valladolid og Getafe, som placerer sig lige foran Braithwaite og co.

Se statistikker fra opgøret og den samlede stilling i LaLiga herunder

Ancelotti afblæser fyringsrygter: Min plads i Real Madrid er garanteret

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer