2 min læsningAncelotti afblæser fyringsrygter: Min plads i Real Madrid er garanteret

Ifølge Carlo Ancelotti er der ikke fare for, at han skulle blive fyret i Real Madrid efter en knap så mindeværdig sæson i kongeklubben.

2 min læsning
Carlo Ancelotti afblæser fyringsrygter i Real Madrid.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Det har ikke været en specielt mindeværdig sæson for Real Madrid.

Den spanske kongeklub har nærmest for vane at vinde som minimum et stort trofæ i hver sæson – enten LaLiga-titlen eller Champions League-titlen. Men i denne sæson er det blot blevet til en triumf i Copa del Rey, mens både LaLiga og Champions League er uden for rækkevidde.

Det har fået rygterne til at florere i forhold til, om klubbens nuværende manager, Carlo Ancelotti, muligvis snart er fortid i den spanske storklub. Men det skulle angiveligt ikke være tilfældet.

Det fortæller den 63-årige italiener ifølge transferjournalisten, Fabrizio Romano, frem mod weekendens opgør mellem Real Madrid og Valencia.

– Jeg mødtes med Florentino Pérez (Real Madrids præsident, red.) i går, og han støtter mig, han har tillid til mig.

– Vi fortsætter sammen. Klubben har garanteret mig, at jeg bliver her. Hele verden ved, at jeg har en kontrakt her, og at jeg ønsker at blive, står Carlo Ancelotti citeret for på Fabrizio Romanos Twitter.

Medie: Selvom Bellingham-handel står for døren – nu lurer Real igen på Mbappé

Efter Copa del Rey-triumfen og Champions League-elimineringen af Real Madrid mod Manchester City er der blot en lille håndfuld LaLiga-kampe tilbage at fokusere på for Ancelotti og co.

Rivalerne fra FC Barcelona har dog allerede sikret sig det spanske mesterskab, mens Real Madrids Champions League-billet til den kommende sæson allerede er sikret.

Der er derfor ikke meget at spille om udover de sekundære placeringer i ligaen. Først gælder det opgøret søndag aften, hvor Real Madrid gæster Valencia klokken 18:30. En kamp der kan følges direkte på TV2 SPORT X og TV2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer