Thomas Frank: Vores flotteste halvleg i sæsonen

Den danske manager er godt tilfreds med hans mandskab, der i dag hentede tre point mod Tottenham.

Brentford manager, Thomas Frank, udtaler, at holdet spillede sin bedste halvleg i Premier League sæsonen i udebaneopgøret mod Tottenham
Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var et stort smil på læben, da Thomas Frank stillede op til interview efter udekampen mod Spurs.

Holdet fra Vestlondon vendte et 1-0-nederlag til en 3-1 sejr efter en stærk 2. halvleg.

Mbeumo og Wissa sørgede med deres i alt tre scoringer for, at den danske træner kunne trække på smilebåndet, da han mødte pressen efter kampen.

– Det var måske vores bedste halvleg på udebane i denne sæson. Vi var gode med bolden og i vores presspil, og så scorede vi to fantastiske mål.

Brentford har haft en imponerende sæson, hvor hold som Chelsea, Liverpool og Manchester City har måtte se sig slået af ‘The Bees’.

Mål og Highlights: Se Brentford stikke en kæp i hjulet på Tottenhams europæiske drømme

Der resterer kun en kamp for Brentford, som tager imod netop Manchester City, der med en sejr kan hive mesterskabstrofæet hjem for niende gang i klubbens historie.