1 min læsningMål og Highlights: Se Brentford stikke en kæp i hjulet på Tottenhams europæiske drømme

Brentford fortsatte de gode takter mod Tottenham, som nu er presset i forhold til at kvalificere sig til europæisk fodbold. Se alle mål og highlights fra opgøret inde i artiklen.

1 min læsning
Mål highlights Tottenham Brentford
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Lørdag eftermiddag gæstede Thomas Franks Brentford London-naboerne fra Tottenham i Premier League. Begge mandskaber – specielt Tottenham – var på forhånd med i kampen om en plads i europæisk fodbold i den kommende sæson.

Men drømmen om Tottenham i Europa i næste sæson led lørdag eftermiddag et knæk, da det blev til en 3-1-sejr til gæsterne fra Brentford, efter Tottenham ellers havde bragt sig tidligt i front på et flot frisparksdrøn af Harry Kane.

Kampens resultat betyder, at Tottenham i skrivende stund indtager en syvendeplads i Premier League. Holdene omkring Tottenham har dog en kamp i hånden, hvorfor håbet om en plads i Europa har lidt et ordentligt knæk. Brentford holder sig inde i kampen om en plads i europæisk fodbold blot et enkelt point efter Tottenham på en niendeplads.

Se alle statistikker, mål og highlights fra opgøret herunder

Tottenham 1-0 Brentford (Harry Kane, 8′):

Tottenham 1-1 Brentford (Bryan Mbeumo, 50′):

Tottenham 1-2 Brentford (Bryan Mbeumo, 62′):

Tottenham 1-3 Brentford (Yoane Wissa, 88′):

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer