Premier League

Mål og Highlights: Se Firmino takke af på Anfield med afgørende Liverpool-scoring mod Aston Villa

Roberto Firmino takkede af på Anfield på fornem vis, da han holdt Liverpools håb om Champions League i live mod Aston Villa. Se alle mål og highlights fra kampen inde i artiklen.

Firmino scoring i Liverpool-afsked.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter en skuffende sæson havde Liverpool fortsat muligheden for at sikre sig en fjerdeplads i Premier League og derved kvalificere sig til Champions League i næste sæson, da Aston Villa gæstede Anfield lørdag eftermiddag.

Det var samtidig afskedskampen for en række Liverpool-spillere på Anfield i form af James Milner, Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain og brasilianske Roberto Firmino, som spillede sidste hjemmekamp for Liverpool i denne omgang.

Og sidstnævnte skulle bringe sig selv alvorligt i fokus i kampens slutminutter. Det så nemlig i lang tid ud som om, at Liverpools Champions League-håb endeligt skulle slukkes. Aston Villa var nemlig foran med 1-0 helt frem til kampens 90. minut, og dermed ville en Champions League-plads være udenfor rækkevidde. Men Roberto Firmino skulle til sidst bringe Anfield gevaldigt i kog, da han fik sendt sin sidste scoring på Anfield i kassen til kampens slutresultat, 1-1.

Kampens resultat betyder, at Liverpool fortsat har et spinkelt håb om at hente Manchester United på fjerdepladsen. Tre point er afstanden mellem de to klubber – Manchester United har dog en kamp i hånden. Aston Villa er også fortsat med i toppen, hvor de kæmper om en plads i Europa League.

Se alle statistikker, mål og highlights fra opgøret herunder

Liverpool 0-1 Aston Villa (Ollie Watkins brænder straffe, 23′):

Liverpool 0-1 Aston Villa (Jacob Ramsey, 28′):

Liverpool 0-1 Aston Villa (Potentielt rødt kort til Tyrone Mings, 45′):

Liverpool 0-1 Aston Villa (Cody Gakpo får scoring annulleret, 55′):

Liverpool 0-1 Aston Villa (Stående ovationer til Roberto Firmino og James Milner, 90′):

Liverpool 1-1 Aston Villa (Roberto Firmino, 90′):

Si Señor – farvel til mere end en fodboldspiller

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P