Premier League

Jürgen Klopp: Intet ville være sket uden ‘Milly og Bobby’

Jürgen Klopp og Liverpool FC siger i denne weekend farvel til fire Liverpool-spillere i hjemmekampen mod Aston Villa. Og især to af dem har haft stor betydning, siger den tyske manager.

James Milner og Roberto Firmino har stor betydning for Liverpools succes
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS/Carl Recine

Liverpool annoncerede forleden at fire spillere stopper efter denne sæson.

Derfor bliver det også en speciel oplevelse for holdet og dets tyske manager, Jürgen Klopp, som sammen spiller sidste hjemmekamp på Anfield lørdag mod Aston Villa.

Det er spillerne Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita, James Milner og Roberto Firmino, der alle stopper efter sæsonen, og især de to sidstnævnte spillere gør opgøret særligt for Jürgen Klopp.

– Den kamp er svær af forskellige årsager. Vi talte med drengene om det i løbet af ugen. Det er super vigtigt for os og super følelsesladet. Vi siger virkelig farvel til – i min optik – fire Liverpool-legender. To af dem var her, da jeg ankom, Milly og Bobby, og ingenting i de sidste par år ville være sket uden dem, sagde Jürgen Klopp på fredagens pressemøde.

Særligt bliver det også for Klopp, at han torsdag i denne uge er blevet tildelt en karantæne til opgøret, som han således skal overvære fra tribunen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Men det på trods er Klopp stadig klar til at sige farvel:

– Vi elsker dem, men det er professionel fodbold, og intet er for evigt. Der er altid de øjeblikke, og det er gode øjeblikke. Et kapitel vil blive lukket, og vi begynder at skrive et nyt. Vi vil ikke glemme dem, og jeg vil være dem evigt taknemmelige, lød det fra manageren fredag foran den engelske presse.

Kampen mod Aston Villa spilles lørdag klokken 16.00 og kan ses på Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P