1 min læsningJürgen Klopp straffet: Karantæne og kæmpe-bøde

Liverpool manageren, Jürgen Klopp, har nu fået sin straf for de ting, han sagde om dommeren Paul Tierney i kølvandet på et opgør mod Tottenham.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Leicester City v Liverpool - King Power Stadium, Leicester, Britain - May 15, 2023 Liverpool manager Juergen Klopp celebrate after the match REUTERS/Carl Recine EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

643.000 kroner i bøde og karantæne fra sidelinjen i to kampe.

Det er dommen, der er faldet over Liverpool-manageren, Jürgen Kopp, for de kommentarer, som han knyttede til dommer Paul Tierney i forbindelse med et opgør imod Tottenham.

Her er der tale om det dramatiske opgør, som endte med cifrene 4-3 til Liverpool, der altså tog tre point med fra kampen.

Efter kampen var den tyske manager utilfreds med Tierneys dommerarbejde:

– Vi har en historik med Tierney. Jeg ved virkelig ikke, hvad denne mand har imod os. Han har sagt, at han ikke har noget imod os, men det kan ikke være rigtigt, forklarer Klopp og fortsætter:

– Måden han ser på mig på… Jeg forstår det ikke. Men igen? Han dømte også kampen mod Tottenham i 2021, hvor Harry Kane skulle have haft et rødt kort. Det er Mr. Tierney. Det er meget forvirrende og svært at forstå, slutter Klopp.

Bekræftet: Fire Liverpool-spillere ryger gratis til sommer

Det var altså ikke kommentarer, som faldt i god jord hos fodboldforbundet FA, der nu har stukket Jürgen Klopp en bøde på 643.000 danske kroner og en karantæne fra Liverpool-sidelinjen til to opgør.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer