3 min læsningPremier League-dansker slår fast: Drømmer om at slutte karrieren i FC Midtjylland

Premier League-danskeren har en stor drøm om at vende hjem til Superligaen og FC Midtjylland engang i fremtiden.

3 min læsning
Rasmus Nissen Kristensen drømmer om at slutte karrieren i FC Midtjylland.
Foto: Lindsey Parnaby/AFP/Ritzau Scanpix

På den gode side af fem år er der gået, siden han drog afsted fra FC Midtjylland for at prøve sig af i udlandet.

Men med tiden så kan en retur til klubben, hvor det hele startede som ungdomsspiller, sagtens komme på tale i fremtiden.

Sådan lyder den konkrete udmelding fra den nuværende Leeds-dansker, Rasmus Nissen Kristensen, i et længere interview på FC Midtjyllands hjemmeside.

Rasmus Nissen Kristensen – eller ‘NK’ som han yndes at kaldes – har aldrig lagt skjul på det forhold, han har til klubben, og at han gerne ser sig selv vende retur til klubben igen, hvis tiden tillader det.

Definitionen på hjem har nemlig to klare betydninger for ‘NK’. Hjem gælder således både for barndomsbyen Brande og for FC Midtjylland.

– Nu vil jeg se, hvor langt jeg kan drive det (i udlandet, red.), og så skal jeg forhåbentligt hjem til Midtjylland en dag, hvis jeg stadig er velkommen til den tid.

– Jeg har altid haft en drøm om at komme tilbage til Midtjylland. Lige siden jeg skiftede til Ajax, har jeg altid tænkt, at jeg en dag skal slutte af i FCM. Det er fodbold, og det er ikke kun mig, der bestemmer, så vi må se. Men det er noget, jeg aldrig har lagt skjul på, fortæller en ærlig Rasmus Nissen Kristensen på FC Midtjyllands hjemmeside, før han kækt melder, at FCM kunne gøre en helt særlig ting, der kunne være med til at hjælpe et returskifte på vej.

– Hvis de samtidig virkelig gerne vil have mig tilbage, så må de jo få låst nr. 43, lyder det fra ‘NK’ med henvisning til det træjenummer han i sin tid havde i FC Midtjylland, før turen i første omgang gik til Ajax.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Men med blot 25 år på bagen er der fortsat mere at opleve på fodboldscenen i udlandet. Derfor har Rasmus Nissen Kristensen lige nu tankerne et helt andet sted. Han drømmer om flere store oplevelser.

– Jeg finder ro i, at jeg har gjort det godt. Jeg forsøger at tage al min erfaring med i jagten på det næste. Fodbold er en forunderlig verden, som er udefinerbar. Jeg holder snuden i sporet og prøver at have det fedt, mens jeg laver det, jeg bedst kan lide, lyder det til slut fra ‘NK’.

Rasmus Nissen Kristensen skiftede fra FC Midtjylland til hollandske Ajax tilbage i januar 2018. I sommeren 2019 gik turen til østrigske RB Salzburg, hvorefter han i sommeren 2022 skiftede til sin nuværende arbejdsgiver, Premier League-klubben Leeds.

Her er det indtil videre blevet til 28 kampe for klubbens førstehold med tre mål og en enkelt assist til følge.

Dreyer afviser ikke FCM-retur: Man skal aldrig sige aldrig

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer