1 min læsningMedie: Trods karantæne vil Brentford tilbyde Toney ny kontrakt

Ivan Toney fik onsdag karantæne i de kommende otte måneder grundet overtrædelse af Premier Leagues bettingreglement.

1 min læsning
Brentford angriberen Ivan Toney er blevet suspenderet for alle fodbold-relateret begivenheder de næste otte måneder.
Darren Staples/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

En karantæne de næste otte måneder sætter angiveligt ikke en stopper for Brentford.

De skulle nemlig ønske at forlænge med holdets stjerneangriber, Ivan Toney, selvom han ikke er tilgængelig lige foreløbig.

Ivan Toney har for nuværende to år tilbage af sin kontrakt, hvor han tjener omkring 170.000 kroner om ugen. Dermed skal Brentford formentlig grave noget dybere i lommerne, hvis der skal forlænges.

Tidligere var Brentfords ejer, Matthew Benham, der også er medejer af FC Midtjylland, eftersigende interesseret i at lytte på de bud, der måtte komme på Toney denne sommer, men efter karantænen er trådt i kraft, kan han godt se, at det kan blive svært at få minimum 50 millioner pund for ham, som Brentford kræver.

Det skriver Daily Mail.

Da parterne sidste år diskuterede en ny kontrakt, krævede Toney angiveligt omkring 150.000 pund ugentligt. Brentford har dog en politik internt i klubben, hvor de operer med et lønloft.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Hvor det specifikt er vides ikke, men Ben Mee er den spiller i truppen, der får den højeste løn med sine 55.000 pund om ugen.

Dermed kan det godt tyde på, at hvis klub og spiller stadig ikke kan finde fælles fodslag, så kan næste sæson blive angriberens sidste i Brentford, hvis de ønsker at tjene penge på ham.

Den 27-årige englænder har siden sit skifte til danskerklubben spillet 124 kampe for dem, hvori det er blevet til 68 mål og 21 oplæg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer