2 min læsningAGF-profil om Bisseck: Nok den bedste jeg har spillet med – men PSG-talent kommer tæt på

AGF-backen storroser sin tyske holdkammerat og tænker han godt nok efter, så er han måske den bedste, han har spillet med.

2 min læsning
Tobias Mølgaard mener, at Yann Bisseck er den bedste spiller, han har spillet med.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Interview: Mathias Blohm

AGF har gang i en fuldstændig forrygende forårssæson – og det samme har Yann Bisseck.

Aarhusianerne er strøget frem i tabellen og er nu en reel trussel for F.C. København og FC Nordsjælland i titelkampen.

Og det skyldes i høj grad den tyske AGF-profil, der har været en af de bedste stoppere i Superligaen i denne sæson.

Campo.dk fangede hans bagkæde-makker Tobias Mølgaard efter onsdagens AGF-træning på Fredensvang til en snak om hans forsvarskammerats præstationer.

Den 26-årige forsvarsspiller har munden fuld af roser til Bisseck, som efter alt at dømme skal erstattes som danskerens sidekammerat i AGF-forsvaret til sommer.

– Yann har gjort det fantastisk, og hvis han ryger, så er det fortjent, for det er en mand, der har præsteret over en lang periode nu på et rigtig højt niveau, så jeg vil glæde mig over, hvis der er nogen, der tager det skridt, siger Mølgaard til campo.dk og udtrykker også sin tro på, at Bisseck kan tage det noget længere end ‘bare’ Superligaen.

Med al den ros, som ryger Bissecks vej, fristes man til at spørge, hvorvidt tyskeren er den bedste spiller, Mølgaard har spillet med. Men selvom han er tæt på, vil han ikke lægge sig fast på, at det er tilfældet – en vis PSG-spiller kommer nemlig i vejen.

Følg Campo på Facebook

– Han er i hvert fald nok den, der kan blive bedst. Jeg spillede også med Hugo Ekitike i Vejle, som også kan vise sig at være en flot spiller om nogle år, men ja, han er nok en af de allerbedste, jeg har spillet med, fortæller han.

Mølgaard og Ekitike var holdkammerater i Vejle Boldklub, da franskmanden var udlejet dertil i forårssæsonen i 2021 – nu er Ekitike tilbage i fransk fodbold, hvor han er blevet købt af Paris Saint-Germain, men i øjeblikket er på leje i Stade Reims.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer