1 min læsningOfficielt: Brentford-stjerne suspenderes fra alle turneringer i otte måneder

Det engelske fodboldforbund har givet Ivan Toney en karantæne på otte måneder for overtrædelser af deres bettingreglement.

1 min læsning
Brentford angriberen Ivan Toney er blevet suspenderet for alle fodbold-relateret begivenheder de næste otte måneder.
Darren Staples/AFP/Ritzau Scanpix

Der er dårligt nyt for Thomas Frank.

Den danske Brentford-manager må nemlig se bort fra sin topscorer og klart største stjerne i de kommende otte måneder.

Det står klart, efter klubben onsdag eftermiddag bekræfter på sin hjemmeside, at Brentford-stjernen bliver udelukket fra alle fodbold-turneringer og al fodbold-relateret aktivitet i perioden. En karantæne, der træder i kraft med omgående virkning.

Suspenderingen kommer i kølvandet på, at det tidligere er kommet frem, at englænderen har overtrådt det engelske fodboldforbunds bettingreglement.

Klubben skriver på sin hjemmeside, at man har ‘noteret’ beslutningen fra en uafhængig reguleringskommision om at udstede en karantæne til englænderen og skriver yderligere:

– Brentford venter i øjeblikket på udgivelsen af de skrevne årsager fra den uafhængige reguleringskommision. Vi vil gå dem igen, inden vi overvejer vores næste skridt i sagen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

FA skriver desuden på sin hjemmeside, at englænderen også får en bøde på 50.000 pund – eller 430 tusind kroner – for overtrædelserne.

Dommen kommer efter, at Toney i november sidste år blev sigtet for at have overtrådt reglementet svimlende 232 gange, mens der i februar blev tilføjet 30 sager, hvor landsholdsspilleren havde placeret ulovlige bets.

Ivan Toney har været en af nøglestenene for Brentfords succes i Premier League siden oprykningen forrige sæson og har i denne sæson scoret hele 20 mål for Brentford i Englands bedste række.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer