2 min læsningNewcastle-chef efter tilskuer-skub på sidelinjen: Det sidste jeg havde forestillet mig ville ske

Eddie Howe opfordrer til, at Premier League-klubberne skal have bedre styr på sikkerheden på deres stadions, efter en fan løb ned til Newcastle-bænken og skubbede ham.

2 min læsning
En tilskuer løb på banen for at udtrykke sin utilfredshed med Eddie Howe.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Eddie Howe fik en ubehagelig oplevelse lørdag eftermiddag.

Under kampen mod Leeds havde en fan tilegnet sig adgang til banen og løb ned til Newcastle-bænken for at udtrykke sin utilfredshed til Howe.

Englænderen fik tilmed et skub i brystet med på vejen, inden den sure fan blev eskorteret væk. Efter kampen har Howe nu sat ord på den meget uvante og ubehagelig oplevelse og sender i øvrigt en sikkerhedsopfordring til klubberne i Premier League.

– Det var en rigtig stor overraskelse. Jeg koncentrerede mig om kampen, vendte mig om, og så er det det sidste, jeg forestillede mig ville ske, fortæller englænderen om episoden ifølge Mirror til BT Sport og fortsætter:

– Jeg er ikke sikker på, han skubbede mig. Han konfronterede mig og sagde nogle ting, som jeg ikke kan gentage, og så blev han ført væk.

Ifølge Mirror gav Howe også udtryk for, at man måske skal kigge en ekstra gang på sikkerheden på Premier Leagues stadions for at undgå lignende episoder i fremtiden.

– Sådanne episoder giver stof til eftertanke. Sikkerhed er altafgørende, og vi er nødt til at være opmærksomme, fortæller han yderligere.

Mål og Highlights: Se Rasmus Nissen Kristensen sikre Leeds vigtige point mod Newcastle i vild affære

Kampen endte med et skuffende pointtab for Howe og co, da Rasmus Nissen Kristensen blandt andet sørgede for et 2-2-resultat mod Leeds.

Dermed smider Newcastle altså vigtige point i duellen om Champions League-pladserne i Premier League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer