Mål og Highlights: Se Rasmus Nissen Kristensen sikre Leeds vigtige point mod Newcastle i vild affære

Rasmus Nissen Kristensen sikrede Leeds et enkelt - vigtigt - point i lørdagens opgør mod Newcastle. Se alle mål og highlights inde i artiklen.

Mål og highlights Leeds-Newcastle, højdepunkter Premier League.

Det blev 2-2 på Elland Road Lørdag, da Leeds tog imod Newcastle.

Efter en lille halv time havde Leeds’ Patrick Bamford muligheden for at gøre det til 2-0, men Nick Pope pillede hans forsøg fra 11-meterpletten. Tre minutter senere fik Newcastle et straffe i den anden ende af banen, og Callum Wilson tog sig sikkert den opgave, så det i stedet blev til 1-1.

Newcastle fik bragt sig foran i anden halvleg, men med 11 minutter tilbage af den ordinære spilletid gjorde Rasmus Nissen Kristensen det til 2-2, da hans afslutning fra kanten af feltet blev rettet af og gik i mål. Det kan vise sig at blive et yderst vigtigt point for Leeds, der med det uafgjorte resultatet dog fortsat er under nedrykningsstregen.

Leeds 1-0 Newcastle (Luke Ayling, 7′):

Leeds 1-1 Newcastle (Callum Wilson, 31′):

Leeds 1-2 Newcastle (Callum Wilson, 69′):

Leeds 2-2 Newcastle (Rasmus Nissen Kristensen, 79′):