1 min læsningMedie: Dansker brandvarm på Crystal Palace’s liste over transferemner

Crystal Palace kan muligvis se frem til at blive en dansker rigere til sommer, da klubben angiveligt har udset sig en ung dansker som transfermål.

1 min læsning
Crystal Palace jagter Matt O'Riley.
Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har haft en flot sæson, og nu kan det potentielt bringe et flot skifte med sig.

Matt O’Riley er angiveligt et brandvarmt transferemne i Premier League-klubben Crystal Palace, som altså skulle holde tæt øje med den danske Celtic-spiller.

Det beretter Football Insider lørdag aften.

Ifølge mediets kilder, så skulle Matt O’Riley toppe Palace’s liste over transferemner denne sommer, og det vil derfor ikke være usandsynlig, at Premier League-klubben skulle gøre alvor af interessen og sende et reelt bud afsted.

Det berettes, at Crystal Palace har sendt repræsentanter afsted til Glasgow af flere omgange med det formål at scoute den 22-årige dansker.

Bliver rygtet til virkelighed, og tager Matt O’Riley turen til Crystal Palace, kan han se frem til at blive holdkammerat med danske Joachim Andersen, som i denne sæson har præsteret flot for Crystal Palace, der i skrivende stund indtager en 12. plads i Premier League.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Matt O’Riley har i denne sæson været en vigtig faktor for Celtic, der allerede tre spillerunder før sæsonens ende har sikret sig det skotske mesterskab.

Her har O’Riley fået spilletid i samtlige 35 kampe med tre mål og 11 assists til følge.

O’Riley er fortsat på kontrakt hos Celtic frem til sommeren 2026.

Brøndby- og F.C. København-‘fans’ i voldsomme sammenstød før derby-møde

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer