3F Superligaen

Brøndby- og F.C. København-‘fans’ i voldsomme sammenstød før derby-møde

Et voldsomt sammenstød mellem Brøndby- og F.C. København-'fans' har fundet sted lørdag aften på Glostrup Station.

Voldsomme scener mellem Brøndby- og FCK-fans.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Der er altid tryk på, når de to rivaler fra F.C. København og Brøndby IF mødes.

Og det virker også til at være tilfældet i denne omgang forud for de to klubbers møde søndag eftermiddag.

Således beretter flere medier – heriblandt B.T. – at der skulle have været voldsomme sammenstød mellem to grupperinger af Brøndby- og FCK-‘fans’ lørdag aften.

Meldingerne går på, at Københavns Vestegns Politi lørdag klokken 18:50 fik anmeldelsen om, at der skulle være voldsomme sammenstød mellem grupperingerne på Glostrup Station.

Flere videoer på det sociale medie, Twitter, viser de voldsomme scener, der har udspillet sig på stationen, hvor der blandt andet bliver benyttet pyroteknik, uddelt slag mellem flere af personerne med flere maskerede iblandt.

Vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Lars Guldborg, bekræfter over for B.T., at tumult mellem nogle fodboldfans, men at der på nuværende tidspunkt ikke er kommet nogle anmeldelser om vold eller lignende.

– Vi har ikke fået flere henvendelser i sagen, men det ser voldsomt ud. Nu starter vi en sag og efterforsker det, og så må vi se, om det fører til sigtelser og anholdelser. Hvis der er nogle, der er blevet forudrettet, må de meget gerne henvende sig, siger vagtchef Lars Guldborg.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Kampen mellem F.C. København og Brøndby IF er den anden af slagsen inden for to uger. Senest blev det til en Brøndby-sejr på 1-0 i Parken og nu venter altså det omvendte opgør på Brøndby Stadion.

Kampen mellem rivalerne fløjtes op søndag klokken 16:00 og kan følges direkte på Tv3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P