3F Superligaen

Tekniske problemer udsætter AaB’s billetsalg til pokalfinale

AaB's allokerede billetter til pokalfinalen skulle egentlig have været sat til salg klokken 09 mandag morgen, men det har en teknisk fejl sat en stopper for.

AaB han ansat Michael Tuxen Boll som ny administrerende direktør.

I alt er der allokeret cirka 15.000 billetter til AaB-fans, når nordjyderne den 18. maj møder F.C. København i pokalfinalen.

Sæsonkortholdere og samarbejdspartnere i den nordjyske klub skulle allerede mandag morgen have haft forkøbsret på køb af billetter, men nu er billetsalget udskudt.

Det sker som følge af en fejl i billetsystemet, som udskyder salget på endnu ukendt tid.

AaB skriver selv, at de melder ud senere på dagen mandag, hvornår billetsalget vil starte.

I AaB har sæsonkortholdere og samarbejdsparterne 24 timers forkøbsret på op til fire billetter til den eftertragtede finale, hvorefter de eventuelt resterende billetter sættes til salg blandt klubbens øvrige fans.

AaB-fansene kommer til pokalfinalen til at sidde på Parkens D-tribune, ligesom dele af C- og A-tribunen vil gå til fans i bolschestriber.

Mål og Highlights: Se AaB spille sig i pokalfinalen efter sejr over Silkeborg i underholdende semifinale-brag

Det er i alt 13. gang, at AaB står i en pokalfinale. Senest var i 2020, da holdet på Blue Water Arena i Esbjerg tabte til Sønderjyske. De tre foregående finaler med nordjysk deltagelse har alle budt på møder med F.C. København, præcis som det bliver tilfældet i denne sæson.

Mens det i både 2004 og 2009 endte med københavnske 1-0-sejre, så tog AaB i 2014 revanche, da de med en 4-2-sejr i pokalfinalen sikrede sig The Double.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P