Fischer skadet i ny AIK-nedtur mod ‘AC’ og Malmö

Viktor Fischer måtte allerede inden pausen lade sig udskifte, da AIK søndag tabte til 'AC' og Malmö, der stadig ikke har tabt point.

Viktor Fischer blev skadet, da AIK STockholm søndag tabte til Malmö og Anders AC Christiansen, der scorede malmös sidste mål i 3-1-sejren.

I Malmö har de tre danskere kurs mod det svenske mesterskab, mens AIK og Viktor Fischer nu har kurs mod Superettan.

Søndag mødtes de to danskerklubber på Eleda Stadion i Malmö, og selvom AIK tidligt kom foran 0-1, så blev det hjemmeholdet, der for syvende kamp ud af syv mulige tog en sejr.

3-1-sejren blev grundlagt allerede i første halvleg, hvor holdet fra Skåne allerede to minutter efter gæsternes føringsmål udlignede til 1-1.

Yderligere fem minutter efter stod der så 2-1 til Malmö, og med fem minutter til pausen gjorde Anders ‘AC’ Christiansen det så til 3-1, da han på kanten af en offside vendte fint i AIK-feltet og med en flad afslutning mod fjerneste stolpe passerede AIK-målmand Kristoffer Nordfeldt.

AIK nåede kun lige at give bolden op, inden Viktor Fischer måtte lade sig udskifte med det, der lignede en lyskeskade.

Anden halvleg kunne slet ikke leve op til den målrige første halvleg, for der blev ikke scoret flere mål, og dermed tog Malmö en sikker 3-1-sejr.

Sejren betyder, at Malmö fortsat har maksimumpoint efter syv kampe i Allsvenskan, mens AIK fortsat er under nedrykningsstregen.

Lasse Nielsen og anfører Anders ‘AC’ Christiansen startede kampen for Malmö, ligesom det var tilfældet for Viktor Fischer hos AIK, mens Søren Rieks blev skiftet ind til det sidste kvarter for Malmö.