1 min læsningWass kom aldrig på banen i Qatar: En af de største skuffelser i karrieren

Danmark endte som bekendt kun med at spille tre kampe ved sidste års VM i Qatar - Daniel Wass kom aldrig på banen, og nu sætter han ord på skuffelsen.

1 min læsning
Christian Eriksen, Martin Braithwaite og Daniel Wass i forbindelse med at VM fodboldlandsholdet træner i Doha i Qatar, torsdag den 17. november 2022.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

“Det var måske en af de største skuffelser i min karriere,” fortæller Daniel Wass om den manglende spilletid ved VM i et interview med Discovery+.

Det var, som bekendt, et skuffende VM for hele det danske landshold, der unægteligt havde håbet på meget mere, da de drog mod Qatar sidste år – men for Daniel Wass gjorde det lidt ekstra ondt.

Han fik nemlig nul minutters spilletid ved slutunden og forlod altså aldrig bænken.

Og det er som sagt en oplevelse, som Wass selv beskriver som en af de største skuffelser i karrieren:

– Jeg tog til et VM, hvor jeg følte, at jeg måske burde have spillet, men så fik jeg ikke et eneste minut. Det var måske en af de største skuffelser i min karriere, fortæller en nedtrykt Wass og forsætter:

– Jeg har ikke fået nogen forklaring, og det er heller ikke, fordi jeg søger en forklaring på nogen måde. Jeg ved, hvordan fodbold er, men det var en kæmpe skuffelse, siger han til Discovery+.

Brøndbys Lauritsen inden Randers-møde: Vi skal gøre det 100 gange bedre

– Jeg følte selv, at jeg nok burde have fået nogle minutter, afslutter Brøndby-manden.

Daniel Wass og resten af Brøndby-mandskabet skal i aktion søndag, når de besøger Randers.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer