1 min læsningBrøndbys Lauritsen inden Randers-møde: Vi skal gøre det 100 gange bedre

Brøndby IF fik en lussing i seneste møde mod Randers FC. Klubbens forsvarsspiller Rasmus Lauritsen vil have revanche, når de to klubber mødes i Randers søndag.

1 min læsning
Brøndby IF's Rasmus Lauritsen forventer revanche mod Randers FC søndag.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

0-4.

Så stort et nederlag måtte Brøndby IF indkassere på hjemmebane i seneste møde med Randers FC.

På søndag står de to klubber igen overfor hinanden, når de mødes til kamp på Cepheus Park i Randers. Brøndbys Rasmus Lauritsen forventer, at han og holdkammeraterne får revanche.

– Det bliver en kamp, hvor vi skal ud og have revanche. Vi havde senest en forfærdelig oplevelse på Brøndby Stadion mod Randers, så vi skal gøre det hundrede gange bedre – og det kommer vi også til, siger forsvarsspilleren til klubbens hjemmeside.

Brøndby-holdet kommer med en positiv oplevelse i benene og ikke mindst mentalt efter den flotte Derby-sejr over F.C. København i Parken i søndags.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Rasmus Lauritsen håber, at holdet kan fortsætte takterne fra 0-1 sejren over rivalerne i kampen mod Randers.

– Det var jo noget af en kontrast fra Randers-kampen til Derby-sejren i søndags. Men det er klart, at nu skal vi ud og vise noget stabilit. Vi har vist flere gange, hvor gode vi er, men vi har også haft et for lavt bundniveau. Så nu er det vigtigt, at vi arbejder sammen og viser et højt bundniveau, og så skal vi vinde, siger han.

Se Slimanes peptalk fyre op under Brøndby-holdet: For vores fans er det en livsstil!

Opgøret mellem Randers FC og Brøndby IF spilles som nævnt søndag, og der er kick off klokken 16.00. Du kan se kampen på 6’eren og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer