2 min læsningHvornår starter Superligaen 2023/24? – Få det fulde overblik her

Superliga-sæsonen 2022/23 går så småt på hæld, men hvornår starter Superligaen op igen? Få overblikket her.

2 min læsning
Hvornår starter Superligaen 2023/24?
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Hvornår starter Superligaen op igen?

Det spørgsmål er der nok mange fodboldhungrende danske fodboldfans, der stiller sig, nu da sæsonen 2022/23 går på hæld, og sommerferien venter rundt om hjørnet.

De sidste kampe i denne sæson løber af stablen den 04. juni, når de sidste point skal fordeles, og mesterskabet skal finde sin retmæssige ejer. Herefter venter en længere pause, hvor kun transfers kan stille den store fodbold-tørst.

Hvornår starter Superligaen 2023/24? – få svaret herunder

Hvornår starter Superligaen 2023/24?

Men som Superliga-fan kan man ånde lettet op. Sommerpausen er nemlig ikke uoverskueligt lang.

Der venter således en sommer-pause på godt og vel halvanden måned – for at være mere præcis går der cirka 45 dage fra slutfløjt i sæsonen 2022/23 til startfløjt i sæsonen 2023/24.

Superliga.dk kan således allerede nu fortælle, at Superliga-bolden for første gang ruller i sæsonen 2023/24, når kalenderen rammer weekenden i uge 29.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Hvis turneringen deles op som vanligt med en enkelt fredagskamp, en række søndagskampe og en enkelt mandagskamp vil første spillerunde i Superligaen 2023/24 således forløbe med start fredag den 21. juli 2023, en række kampe søndag den 23. juli 2023 og en enkelt mandagskamp den 24. juli 2023.

På dette stadie i turneringsplanlægning foreligger der i øvrigt endnu ikke et konkret og endeligt kampprogram for sæsonen.

Kampprogrammet fortsætter således de sidste mange års tendenser med Superliga-start i midten af juli måned, hvilket har gjort sig gældende for fire ud af de seneste fem sæsoner. Kun i sæsonen 2020/21 var det anderledes. Her startede sæsonen i september måned som følge af Coronapandemien.

Den lange tillægstid kommer til Superligaen: 10 minutter til en halvleg er ikke utænkeligt

Først venter dog de sidste kampe i den indeværende Superliga-sæson, hvor titelræset er særdeles tæt i den absolutte top. Det samme gælder i øvrigt i kampen om overlevelse i Nedrykningsslutspillet.

Se den øjeblikkelige stilling i Superligaens Mesterskabsslutspil og Nedrykningsslutspil herunder

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer