2 min læsningMedie: Chelsea jagter angriber – lurer på argentinsk verdensmester i Inter

Chelsea mangler mål i denne sæson, men nu skulle den kriseramte Premier League-klub angiveligt have fundet manden, der kan rette op på dette.

2 min læsning
Chelsea jagter Lautaro Martinez.
Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der mangler sejre, point og ikke mindst mål i Chelsea.

Premier League-giganten, som har hentet profil efter profil de seneste par transfervinduer, er blandt de hold, der har scoret færrest gange i Premier League i denne sæson.

Kun 31 gange har Chelsea scoret i 33 kampe. Og hele 13 gange er London-klubben gået fra banen uden scoring. Kun Southampton, Everton, Nottingham Forest og Wolves har scoret mindre end Chelsea i denne sæson. Men nu har man angiveligt fundet den rette mand til at rette op på den dårlige målform.

Ifølge Football Insider har Chelsea nemlig udset sig den spiller, der fremover skal sørge for størstedelen af klubbens mål.

Således skriver mediet, at Chelsea lige nu skulle undersøge muligheden for at hente den argentinske Inter-angriber, Lautaro Martinez, til klubben allerede til sommer.

Mediet beretter ovenikøbet, at manager-emnet i Chelsea, Mauricio Pochettino, skulle have nævnt Martinez i forbindelse med de indledende samtaler om manager-positionen i Chelsea.

Krisen kradser – men kan Chelsea nå at rykke ned?

Ifølge mediets oplysninger skulle en potentiel Lautaro Martinez-handel løbe op i et beløb på omkring 70 millioner pund – svarende til små 600 millioner kroner.

Den 25-årige Lautaro Martinez har spillet i Inter siden sommeren 2018, hvor han skiftede til klubben fra argentinske Racing Club. Her er det i alt blevet til 229 kampe med 97 mål og 33 assists til følge.

I denne sæson har Martinez været flittigt scorende for Inter i Serie A. Her placerer han sig på andenpladsen på topscorelisten med 19 mål, kun overgået af Napolis Victor Osimhen, som har nettet 22 gange.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer