3F Superligaen

Neestrup ovenpå derbynederlag i Parken: Vi går benhårdt efter to trofæer

F.C. København led søndag et smerteligt nederlag på hjemmebane til rivalerne fra Brøndby, og det har taget et par dage at komme sig over.

F.C. Københavns cheftræner JAcob Neestrup har været skuffet ovenpå derbynederlaget, men nu skal de rejse sig i pokalsemifinalen.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det har været op og ned for F.C. København i denne sæson.

Efterårssæsonen var én stor rutschebanetur, men klubbens nye cheftræner, Jacob Neestrup, der tiltrådte i september sidste år, tabte ikke én eneste af sine første 13 superligakampe.

Efter den markante optur, som både katapulterede F.C. København op på ligaens førsteplads og videre til pokalturneringens semifinale, er det igen gået ned ad bakke.

I sidste uge blev det til et 3-2-nederlag til FC Nordsjælland i pokalsemifinalens første opgør, men nedturen kulminerede med et 0-1-nederlag i Parken til de evige rivaler fra Brøndby.

Efter et par dages skuffelse er de nu videre i F.C. København, der holder fast i målsætningen.

– Det var selvsagt en stor skuffelse for os alle sammen at tabe i så flot en kulisse med 35.000 i Parken klædt i hvidt. Og derfor har nederlaget gjort ondt både på spillerne, staben og ikke mindst mig selv, siger cheftræner Jacob Neestrup og fortsætter:

– Men nu har vi haft nogle dage til at få skuffelsen ud af kroppen, og det handler om at rejse os i Parken igen. Vi går benhårdt efter to trofæer, og vi skal huske på, at vi stadig har mulighed for at gøre denne sæson til en stor FCK-sæson på trods af store og små bump undervejs.

Mål og Highlights: Se FC Nordsjælland slå F.C. København i første pokalsemifinale

Jacob Neestrup var tilfreds med præstationen i det første opgør i pokalsemifinalen, og efterfølgende mente han, at københavnerne burde have fået en sejr med fra Farum.

– I første omgang vil vi gøre alt for at spille os frem til Pokalfinalen. Returkampen i semifinalen er vigtig for os, og vi syntes, at vi leverede en god præstation i den første kamp i Farum, selvom vi tabte 3-2 til sidst. Og selvom vores udgangspunkt ikke er det allerbedste, så er vi fortrøstningsfulde. Vi skal kunne vinde en hjemmekamp mod dem foran vores egne fans – ligesom vi gjorde senest i Superligaen, lyder det fra Neestrup.

Pokalsemifinalen mellem F.C. København og FC Nordsjælland spilles klokken 19:30 torsdag aften og kan ses på 3+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P