Mål og Highlights: Se FC Nordsjælland slå F.C. København i første pokalsemifinale

FC Nordsjælland tager et fornuftigt resultat med til returopgøret i pokalsemifinalen, da de onsdag aften slog F.C. København 3-2. Se alle mål og highlights i artiklen.

Pokalsemifinalekampen mellem FC Nordsjælland og F.C. København sluttede med en 3-2-sejr til FC Nordsjælland, og dermed er der fuld spænding frem mod næste opgør.

En straffesparksscoring i overtiden som følge af et VAR-beslutning blev udslagsgivende.

FC Nordsjælland tog på et meget sent sejrsmål en 3-2-sejr i den første af de to pokalsemifinaler mod F.C. København.

F.C. København var uden en syg Kamil Grabara, mens FC Nordsjælland højst overraskende lod Emiliano Marcondes starte på bænken.

Allerede efter syv minutters spil var Mads Hansen på pletten, da han på et fint oplæg fra Rocco Ascone på højrekanten satte bolden ind bag den vikarierende F.C. København-målmand Kalle Johnsson.

De to mandskaber fik lov at gå til hinanden, men det resulterede ikke umiddelbart i flere scoringer. I hvert fald ikke før midtvejs i anden halvleg.

Så gik det til gengæld også stærkt, for først udlignede Diogo Goncalves til 1-1, efter Andreas Hansen sendte en retur på Mohamed Daramys forsøg ud midt i feltet, og bare syv minutter senere kom gæsterne foran.

Svenske Jordan Larsson blev sendt afsted i en omstilling, og efter en misset tackling fra Kian Hansen kunne svenskeren forholdsvis let lægge bolden over Andreas Hansen.

Københavnernes føring varede dog kun i tre minutter, for efter 75 minutters spil udlignede Adamo Nagalo til 2-2 i en situation, hvor F.C. København ikke fik ryddet op efter et hjørnespark.

I de efterfølgende minutter var det F.C. København, der så ud til at jagte sejrsmålet mest, men det blev alligevel hjemmeholdet, der fik det.

Og det var igen efter et hjørnespark. F.C. Københavns Victor Claesson strakte både hals og arm, og den var den sidste kropsdel der fik kontakt med bolden.

Det vurderede kampens dommer, Jens Maae, i hvert fald efter gennemgang ved VAR-skærmen, og så sørgede indskiftede Emiliano Marcondes med en ganske sikker scoring for, at nordsjællænderne har et godt udgangspunkt med til returopgøret.