Premier League

Medie: Mourinho har afvist Chelsea

José Mourinho, der til dagligt træner AS Roma, er angiveligt blevet kontaktet af sin tidligere arbejdsgiver fra Vestlondon.

Soccer Football - Serie A - AS Roma v AC Milan - Stadio Olimpico, Rome, Italy - April 29, 2023 AS Roma coach Jose Mourinho during the match REUTERS/Alberto Lingria
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han var deres manager fra 2004-2007 og så endnu en gang fra 2013-2015 – nu har Chelsea angiveligt kontaktet José Mourinho igen.

Men på trods af kontakten bliver det altså ikke til endnu en omgang i spidsen for Chelsea. Det beretter det italienske medie Corriere dello Sport ifølge One Football.

‘The Special One’ har angiveligt ignoreret al kontakt fra Chelsea.

Mourinho står i disse dage i spidsen for italienske AS Roma, der i skrivende stund befinder sig på Serie As sjetteplads.

Og det er altså et projekt, som den portugisiske træner ikke ser sig færdig med.

Hertil meddeler mediet, at Mourinho har nægtet at svare på Chelseas henvendelser, fordi han prioriterer det sidste år af sin nuværende kontrakt i Roma.

Arteta trods forfærdelig Chelsea-form: Måske får de 100 point

Lige nu er det Chelsea-legenden Frank Lampard, der er midlertidig manager i sin førhenværende klub – men med fem nederlag ud af fem mulige, er det ikke utænkeligt at Chelsea snart leder efter en mere permanent løsning.

Her har den tidligere Tottenham-manager Mauricio Pochettino været det varmeste navn i puljen, hvor transferguruen Fabrizio Romano beretter, at parterne er i dialog.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P