1 min læsningArteta trods forfærdelig Chelsea-form: Måske får de 100 point

Til trods for Chelseas horrible sæson ser Arsenal-manager Mikel Arteta stort potentiale i Chelsea-holdet for den kommende sæson.

1 min læsning
Mikel Arteta mener sagtens Chelsea kan gå hen og få 100 point i næste sæson.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Fire forskellige managers, en 12. plads i Premier League og nul sejre i de seneste otte kampe.

Chelsea har gang i en sæson til glemmebogen, og støjen både omkring det sportslige og på ledelsesgangene, hvor der tilmed er blevet punget milliarder ud til nye spillere i de seneste to vinduer.

Tirsdag venter så et vigtigt, men også udfordrende opgør mod Arsenal, som stikmodsat Chelsea har gang i en historisk god sæson. Men selvom Arsenal i øjeblikket er langt bedre stillet end Chelsea, skal man ikke afskrive Frank Lampards blå hær.

I hvert fald ikke hvis du spørger Arsenals manager, spanske Mikel Arteta, som alligevel ser meget potentiale i Chelsea-holdet på sigt.

– Næste sæson får de måske 100 point – man ved aldrig, indeleder han og fortsætter:

– Hvis de får al deres exceptionelle talent til at fungere, kan de gøre hvad som helst, fordi de har spillerne, infrastrukturen og historien til at gøre det, fortæller Arteta til klubbens hjemmeside.

Følg Campo på Facebook

Ser man på de seneste resultater fra opgørerne mellem de to London-rivaler, tyder noget på, at Arteta ikke har meget at være nervøs for.

Af de seneste fem opgør har Arsenal trukket det længste strå i fire af dem, mens Chelsea seneste slog The Gunners tilbage i 2021.

Tirsdagens opgør afvikles på The Emirates og sparkes igang klokken 21:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer